Nokia Multimedia Player

Nokia Multimedia Player 1.1

Speel al je ontvangen beelden en geluiden af

VOOR

  • Toont MMS

TEGEN

  • Gedateerd uiterlijk
  • Speelt weinig formaten
  • Niet werkende knoppen

Armoedig
3

Nokia Multimedia Player is een gratis mediaspeler die je gebruikt in combinatie met je (Nokia) telefoon. De software speelt video's af en geeft tevens MMS-berichten weer op je pc.

De meeste moderne mediaspelers ondersteunen formaten van telefoon-video. Dit formaat, 3GP, open je bijvoorbeeld met iTunes maar ook VLC Media Player en GOM Player spelen het moeiteloos af. Waarom heb je dan nog Nokia Multimedia Player nodig? Welja, wij Noord-Europeanen zijn niet vies van goede klaagzang en deze software leent zich daar uitstekend voor. Het programma is vrij waardeloos, wat je terugziet in de interface en natuurlijk in de functionaliteit.

Nokia Multimedia Player ziet er gedateerd uit en maakt de armzalige verwachtingen waar. De speler opent 3GP-formaten maar daar blijft het bij (vergeet AVI, MPEG, etc.). Er is een spoelknop maar die werkt niet en je moet ook vooral niet op Minimaliseren klikken. Het scherm blijft dan gewoon zwart. Heb je overigens de Nokia PC Suite dan beschik je reeds over Nokia Multimedia Player, die zit namelijk in het pakket.

Wanneer schrijver dezes niet door zijn video's mag spoelen is de pret voorbij. Niet alleen dit verstek is vervelend: Nokia Multimedia Player is een beroerd, nauwelijks functionerend kijkkastje uit een ver digitaal verleden. De term 'multimedia' is deze software niet waardig.

Meeste downloads Video voor java

Meer
Nokia Multimedia Player

Download

Nokia Multimedia Player 1.1

Beoordelingen about Nokia Multimedia Player